Not known Details About میوه عسل
Not known Details About میوه عسل
Blog Article
نحوه استفاده: برای اینکه بدانید چطور از عسل برای درمان مشکلات پوستی خود استفاده کنید پیشنهاد میکنیم مطلب ماسک عسل را حتما مطالعه کنید.
این ترکیبات به تقویت انرژی بدن و جلوگیری از افت ناگهانی آن کمک می کنند.
[نیازمند منبع] فراوردههای سالانهٔ عسل در جهان حداقل ۳۰۰٫۰۰۰ تن است.[نیازمند منبع]
درمان سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا با عسل
این مواد معدنی به حفظ تعادل الکترولیتی بدن کمک کرده و سلامت عضلات و استخوان ها را تقویت می کنند.
تحقیقات انجام شده بر روی زنان و مردان ورزشکار نشان میدهد که مصرف عسل به عنوان یک مکمل غذایی به آنها کمک میکند تا در حین انجام تمرینات خود قند خون ثابتی داشته باشند و همچنین قدرت ماهیچههای این افراد نسبت به افرادی که از قند استفاده میکنند بیشتر خواهد بود.
عسل حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی، بیوفلاونوئیدها و اسیدهای آلی و اسیدآمینههایی مانند پرولین است که در مقایسه با قندهای تصفیه شده (قند و شکر) به روش دیگری متابولیزه میشود (مورد استفاده بدن قرار میگیرد) ۷۰ تا ۸۰ درصد از قندهای عسل را قندهای ساده مانند گلوکز و فرکتوز تشکیل میدهند که به راحتی جذب کبد میشوند و به صورت گلیکوژن ذخیره میشوند.
در طب اسلامی نیز زکریای رازی در حدود ۱۰۰۰ سال پیش عسل را مهمترین درمان برای بیماری سل معرفی کرده است.
(گلیکوژن نوعی قند ذخیره شده در ماهیچههاست که به عنوان سوخت آماده مصرف website برای ماهیچهها عمل میکند.)
همچنین تحقیقات زیادی (اما نه به طور وسیع) برای شناسایی تاثیر عسل بر روی سرطانهای مختلفی چون سرطان سینه، کبد، روده، استخوان و همچنین سرطان پروستات انجام شده است که نشان میدهد مصرف عسل میتوان باعث پیشگیری از عاملهای سرطانزا و حتی در بعضی موارد بهبود آنها شود.
استفاده از عسل محلی: عسل محلی ممکن است شهد گلهای منطقه شما را در خود داشته باشد و بتواند بهترین تأثیر را داشته باشد.
[۳۴] شواهدی مبنی بر استفاده از عسل در سایر درمانهای زخم از کیفیت پایینی برخوردار است و نمیتوان نتیجهگیری محکم و مطمئنی در این رابطه گرفت.[۳۵][۳۶] شواهدی از استفاده از محصولات مبتنی بر عسل برای درمان زخمهای استاز وریدی یا ناخن فرورفته پا وجود ندارد.[۳۷][۳۸] چندین محصول عسل برای استفاده درمانی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان زخمها و سوختگیهای جزئی تأیید شدهاند.[۳۹]
روزانه چه مقدار آب بنوشیم تا سالم باشیم؟ (نکات علمی درباره مصرف روزانه آب)
طعم عسل نیز متنوع است و ممکن است شیرین، تند، تلخ یا حتی اسیدی باشد. اختلافات در رنگ و طعم نشان دهنده منبع و منشأ عسل می باشد.